Jaka jest odpowiedzialność przewodniczącego Rady Miejskiej i przewodniczącego komisji rewizyjnej? Co robili, żeby do katastrofy i do bankructwa nie doszło? A może i reszta rady powinna inaczej się zachować? Co mają do powiedzenia radni, którzy najpierw przyjęli sprawozdanie z działalności MZK, a później burmistrzowi dali absolutorium? Co tylko łapka w górę i dietka na konto?
Od urodzenia (bo nawet urodziłem się tutaj) jestem SULEJOWIANINEM. NIGDY NIE MIESZKAŁEM W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM. Nawet Rodzinę zaraz po ślubie ściągnąłem do SULEJOWA. Żyję tu pracuję i mieszkam! Ta Gmina w całości jest bliska memu sercu. Jak widzę zaniedbania to reaguję, dlatego zostałem radnym aby to robić. Jak nie radny ma reagować to kto? Może ty? Kosminie pochwal się swoimi dokonaniami, może zostanę twoim fanem! A co do donosów, widzę, że jesteś świetnie poinformowany, to może mi powiesz kto podszywa się pode mnie udając, że mieszka u mojego sąsiada? Znam kilka osób, które chętnie by tej osobie podziękowały za wykonaną robotę, tak jak i JA :)
Tak to jest jak się zatrudnia dyrektora bez konkursu którego celem było doprowadzenie Gospodarki do upadłości i ucieczka do Kleszczowa
Jak duże szanse na stanowisko Burmistrza w nadchodzących wyborach ma kandydat naszego PIS?
Gdzie była Pani Wanda jak czy kadencje była Rada i wówczas pełniła funkcję Przewodniczącej Rady Miejskiej a później Przewodniczącą Komisji Rewizyjnej i wszystko w temacie.
Którzy radni pokończyli kursy na członków rad nadzorczych, żeby było jak znalazł po przekształceniu MZK w spółeczkę?
a
Pani Wanda znowu pcha się do władzy? Zna ktoś sukcesy, które ta Pani miała jako przewodnicząca rady lub przewodnicząca komisji rewizyjnej? O budowie chodnika pod którą podpięła się w ostatniej chwili /w poprzedniej kadencji/ to słyszałam. co jeszcze?
Czy to jest prawda, że Pan Przewodniczący ponownie obiecywał, że nikt z pracowników MZK nie będzie zwolniony? Czyżby już był Burmistrzem a co najmniej dyrektorem MZK i on będzie naprawiał zakład, bo może coś przeoczyłem. Na tym spotkaniu było mało pracowników, czyżby nie interesował ich lod zakładu?
Zlikwidować tych darmo zjazdów. Nic nie robią tylko tylko chodzą po Sulejowie i udają że coś robią. Macie przykład na blokach jak pięknie pracują. Caly czas tylko ławeczka i pogaduszki z mieszkańcami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!